Sam Joris Octet feat. Bert Joris | Jubileumconcert JIA 30!

Sam Joris Octet feat. Bert Joris | Jubileumconcert JIA 30!

In 2023 vieren we het 30-jarig bestaan van Stichting Jazz in Arnhem! Het belooft een bijzonder concert te worden met deze Vlaamse (super)jazz groep in het Posttheater.

Trompettist Bert Joris, één van de toonaangevende jazzmeesters die België rijk is, bundelt zijn krachten met zoon Sam in een frisse en inspirerende samenwerking ter ere van zijn 65ste verjaardag. Dit feestelijk concert is de ideale aanleiding om Sams jazzoctet na tien jaar opnieuw samen te brengen.

De leden van het octet hebben een bijzondere band met elkaar door de verschillende projecten die hen onderling verbinden, maar ook met Bert Joris die als pedagoog en muzikant een inspirerende rol speelde in hun muzikale ontwikkeling. Het repertoire van Bert Joris vormt het uitgangspunt maar speciaal voor de gelegenheid en bezetting stelt hij een nieuw programma samen! Het jazzoctet zorgt voor een frisse toets waarbij openheid en vrijheid voorop staan. De nieuwe interpretatie van Bert Joris’ muziek zorgt voor een unieke muzikale communicatie die teruggaat naar de essentie van de composities: warm, uitnodigend en bovenal verrassend.

Nieuwsgierig? Luister hier!

Sam Joris Octet feat. Bert Joris

Bert Joris: trompet
Sam Joris: trompet
Rob Banken: saxofoon
Bruno Van Der Haegen: saxofoon
Peter Delannoye: trombone
Joppe Bestevaar: saxofoon
Wout Gooris: piano
Janos Bruneel: bas
Jelle Van Giel: drums

Toegang: 25 euro (inclusief drankje). Kaartverkoop via de website van het Posttheater in Arnhem.

 


Datum

13 mei 2023
Verlopen!

Tijd

De zaal is om 19.45 uur open.
20:30 - 23:00

Kosten

25,00

Organisator

Stichting Jazz in Arnhem
Email
info@jazzinarnhem.nl
Website
https://www.jazzinarnhem.nl

Comments are closed.