STICHTING JAZZ
IN ARNHEM


263

Jazzconcerten


30

Jaar actief


Stichting Jazz in Arnhem is in december 1993 opgericht en organiseert sinds 1999 concerten: tot mei 2016 in Musis Sacrum, daarna in Theater Het Hof. Vanaf september 2022 bij Huis van Puck. De stichting stelt zich tot doel jazz- en geïmproviseerde muziek in de stad Arnhem te bevorderen.

Neem een kijkje bij Eerder op het podium om een indruk te krijgen van welke bekende en minder bekende jazzartiesten in recente jaren bij Jazz in Arnhem op het podium hebben gestaan. Of bezoek ons archief voor een blik in onze oudere geschiedenis.

Lees hier over de uitgangspunten van ons bestuur.

parallax background
 

KEEP AN EYE ON TOUR


Stichting Jazz in Arnhem is lid van de Vereniging Nederlandse Jazzpodia en Jazzfestivals (VNJJ) en is daarmee officieel VNJJ podium. Een van de doelstellingen van de VNJJ is de speelmogelijkheden van jong jazztalent te bevorderen. Dit doel wordt in samenwerking met de Keep an Eye Foundation vorm gegeven. Er wordt jaarlijks een concours georganiseerd “Keep an Eye on Tour” en drie winnaars van dit concours ontvangen een bedrag van € 10.000 om daarmee een CD te realiseren en een tour te organiseren langs de podia van de VNJJ. Daarnaast krijgen zij professionele ondersteuning in cultureel onderneming schap. Deze muzikant c.q. groep is nog niet bekend bij een breder publiek, maar vertegenwoordigt bij uitstek een nieuwe lichting jazzmuzikanten met een unieke muzikaliteit.

Duik in ons archief voor eerdere concerten van:Steun ons

Help ons concerten te blijven organiseren

Word vriend en/of help ons middels uw donatie

Word Vriend

Steun ons voor € 50,- of € 100,- per jaar en krijg daarvoor € 7,50 korting op de toegangsprijs!

ANBI en Fiscaal vriendelijk doneren

Stichting Jazz in Arnhem staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Bent u liefhebber van live-jazzmuziek en wilt u ons ondersteunen, uw donatie is van harte welkom! Uw gift fiscaal is aftrekbaar en komt geheel ten goede van Stichting Jazz in Arnhem. De ANBI-gegevens van Stichting Jazz in Arnhem kunt u hieronder downloaden als pdf-bestand.

ANBI gegevens Stichting Jazz in Arnhem.pdf