THUISBASIS

Huis van Puck
Kazerneplein 6-2,
6822 ET Arnhem

Over ons

Stichting Jazz in Arnhem

Stichting Jazz in Arnhem is in december 1993 opgericht en organiseert sinds 1999 concerten: tot mei 2016 in Musis Sacrum, daarna in Theater Het Hof. Vanaf september 2022 bij Huis van Puck. De stichting stelt zich tot doel jazz- en geïmproviseerde muziek in de stad Arnhem te bevorderen.

Neem een kijkje bij Eerder op het podium om een indruk te krijgen van welke bekende en minder bekende jazzartiesten in recente jaren bij Jazz in Arnhem op het podium hebben gestaan.

Lees over uitgangspunten van het bestuur

275
30 +

KEEP AN EYE ON TOUR

Oog voor jong creatief talent

Stichting Jazz in Arnhem is lid van de Vereniging Nederlandse Jazzpodia en Jazzfestivals (VNJJ) en is daarmee officieel VNJJ podium. Een van de doelstellingen van de VNJJ is de speelmogelijkheden van jong jazztalent te bevorderen. Dit doel wordt in samenwerking met de Keep an Eye Foundation vorm gegeven. Er wordt jaarlijks een concours georganiseerd “Keep an Eye on Tour” en drie winnaars van dit concours ontvangen een bedrag van € 10.000 om daarmee een CD te realiseren en een tour te organiseren langs de podia van de VNJJ. Daarnaast krijgen zij professionele ondersteuning in cultureel ondernemerschap. Deze muzikant c.q. groep is nog niet bekend bij een breder publiek, maar vertegenwoordigt bij uitstek een nieuwe lichting jazzmuzikanten met een unieke muzikaliteit.

Uitgangspunten van ons bestuur

Het bestuur van de Stichting Jazz in Arnhem volgt de Governance Code Cultuur 2019, de Fair Practice Code en de Code Diversiteit en Inclusie. Dat betekent dat zij ernaar streeft:

  1. Culturele waarde te scheppen voor en in de samenleving.
  2. Integer en rolbewust te handelen zonder belangenverstrengeling binnen het bestuur.
  3. Zorgvuldig te besturen voor een verantwoorde omgang met mensen en middelen.
  4. Onafhankelijk te besturen, met oog voor diversiteit en inclusie.

Steun ons

Help ons concerten te blijven organiseren. Steun ons voor € 65,- of € 130,- per jaar en krijg daarmee € 7,50 korting op de toegangsprijs!*

Word Vriend

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de activiteiten van Stichting Jazz in Arnhem? Meld je aan om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Nieuwsbrief