Over ons


STICHTING JAZZ
IN ARNHEM


226

Jazzconcerten


25

Jaar actief


Stichting Jazz in Arnhem is in december 1993 opgericht en organiseert sinds 1999 concerten: tot mei 2016 in Musis Sacrum, daarna in Theater Het Hof. De stichting stelt zich tot doel jazz- en geïmproviseerde muziek in de stad Arnhem te bevorderen.

Neem een kijkje in ons archief om een indruk te krijgen van welke bekende en minder bekende jazzartiesten eerder bij ons in Arnhem op het podium hebben gestaan.

parallax background
 

KEEP AN EYE ON TOUR


Stichting Jazz in Arnhem is lid van de VIP (Vereniging van Jazz- en Improvisatiemuziek Podia) en is daarmee officieel VIP-podium. De VIP bevordert de speelmogelijkheid van jong Nederlands jazztalent. De leden (34 programmeurs) selecteren elk voorjaar een jonge en zeer talentvolle Nederlandse muzikant. Deze muzikanten worden middels “Keep an Eye On Tour gekozen, concept van de Keep an Eye foundation en de VIP. De winnaar krijgt een bedrag van € 10.000,00 waarmee een CD op gang gezet kan worden met professionele ondersteuning en er wordt en concert tour georganiseerd langs de VIP podia van Nederland om de groep en CD te promoten. Deze muzikant c.q. groep is nog niet bekend bij een groter publiek, maar vertegenwoordigt bij uitstek een nieuwe lichting jazzmuzikanten met een ontluikende unieke muzikaliteit.

Duik in ons archief voor eerdere concerten van:Steun ons

Help ons concerten te blijven organiseren

Word vriend en/of help ons middels uw donatie

Word Vriend

Steun ons voor € 50,- of € 100,- per jaar en krijg daarvoor € 7,50 korting op de toegangsprijs!

ANBI en Fiscaal vriendelijk doneren

Stichting Jazz in Arnhem staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Bent u liefhebber van live-jazzmuziek en wilt u ons ondersteunen, uw donatie is van harte welkom! Uw gift fiscaal is aftrekbaar en komt geheel ten goede van Stichting Jazz in Arnhem. De ANBI-gegevens van Stichting Jazz in Arnhem kunt u hieronder downloaden als pdf-bestand.

ANBI gegevens Stichting Jazz in Arnhem.pdf