Word vriend van Jazz in Arnhem

Beste Jazzvrienden,

Wij durven rustig te stellen, dat we een succesvol seizoen 2017-2018 achter de rug hebben. Veel concerten, waaronder die van Mike Bodé met Hermine Deurloo, Fay Claassen met Cor Bakker en bijvoorbeeld Pierre Courbois waren erg goed bezocht. Ook nieuwe jazzmuziek met bijvoorbeeld Jasper Blom en de Wild Man Conspiracy met indrukwekkende gastspelers deden het goed. Verrassend was het ingelaste concert met meester trompettist Enrico Rava en dat was ook het geval met de halve finale van de Dutch Jazz Competition. Natuurlijk was er de tour van de Young VIPS en de grote afsluiter was het concert van de Boy Edgar prijswinnaar: Marin Fondse.

Ook voor het volgende seizoen staan er goede namen op de rol. We kunnen sommige al verklappen; Connie van Binsbergen, het Izaline Callister trio (ooit winnaar DJC) en wat te denken van Eric Vloeimans (ooit winnaar van Boy Edgar prijs), natuurlijk zal ook de winnaar in 2018 van de Boy Edgarprijs ons podium aandoen. Dat hebben wij onder meer te danken aan het feit, dat wij lid zijn van VIP.

Helaas minder goed nieuws is het feit dat we geen subsidies meer ontvangen van gemeente, provincie en het LFPK. Wij laten ons hierdoor niet ontmoedigen en gaan de particuliere markt op om sponsors te werven. We blijven graag goede concerten organiseren. In 2019 bestaan we 25 jaar en ook dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan, nieuws hierover volgt nog. Wel moeten we door het ontbreken van subsidies en ook door gestegen onkosten de toegangsprijs verhogen. Voor een regulier concert wordt de toegangsprijs € 17,50 Bedenk daarbij wel dat dit de eerste prijsverhoging is sedert 15 jaar!

Word Vriend

Wij gaan een beroep op je doen. We hebben al aardig wat vrienden van stichting Jazz In Arnhem, maar we willen dat aantal graag vergroten. Wij verzoeken jullie om vriend van Jazz In Arnhem te worden voor € 50,00 per seizoen. Natuurlijk staat daar wat tegenover. Voor dit bedrag krijg je € 7,50 korting op elk door ons georganiseerd concert. Als je € 100,00 zou willen doneren, mag je een gast met die korting meenemen. Wanneer je 6 concerten bezoekt geef je € 5,00 extra aan onze stichting en daar zijn wij heel dankbaar voor.
Natuurlijk zijn wij voor éénmalige giften ook zeer dankbaar. In dit geval is het belangrijk te weten, dat wij de ANBI status hebben en dat die giften dus aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

Daarnaast gaan we in oktober een vrienden bijeenkomst organiseren. Hoe dit vorm krijgt berichten wij later over. De belangrijkste reden om vriend te worden is, dat wij dan in staat zijn weer schitterende jazzconcerten in theater het Hof te kunnen organiseren. Dus………………..

Word vriend van Jazz in Arnhem

Ik meld mij aan als sponsor van de concerten van Stichting Jazz in Arnhem voor het bedrag van:

JE GEGEVENS

De heerMevrouw
Ik betaal het bedrag vooraf aan het komende seizoen op bankrekening NL21INGB 0007 2204 19 t.n.v. Stichting Jazz in Arnhem. Ik krijg als vriend hiermee € 7,50 korting op elk door St. Jazz in Arnhem georganiseerd concert in dit seizoen (€ 50,-) of mag ook een gast met die korting meenemen (€ 100,-).
Ik ben hiermee akkoord