Word vriend van Jazz in Arnhem

Beste Jazzvrienden,

Al vanaf 1999 organiseren wij (Stichting Jazz In Arnhem) met veel plezier jazzconcerten in Arnhem. In het begin was het makkelijk, met ondersteuning van de gemeente Arnhem waren wij in staat maandelijks een gratis toegankelijk concert te organiseren in het café van Musis, Mahler en een betaald concert in de Jubileumzaal van Musis. Nadat de gemeente besloot te stoppen met subsidiëring, moesten we stoppen met het gratis podium. Alleen de recetteconcerten bleven over. Toen Musis marktgerichter moest gaan werken en de huurprijs flink omhoog ging, was dat voor ons reden om naar een andere locatie voor het jazz podium om te zien. Dit werd uiteindelijk Theater Het Hof. Gelukkig is dit alternatief om meerdere redenen een goede keuze.

Niets aan de hand?

Kortom alles gaat goed en niets aan de hand zou je zeggen. Helaas de werkelijkheid is anders. Omdat de gemeente geen subsidie meer geeft, zijn wij aangewezen op andere fondsen. Van het landelijk Fonds voor Podiumkunsten kunnen wij alleen nog een subsidie krijgen, als wij zelf een vast bedrag aan inkomsten kunnen garanderen voor een sluitende begroting. De recette alleen is onvoldoende, omdat die inkomsten geen constant bedrag opleveren. Daar hebben we wat op gevonden!

Hoe lossen we dit op?

Wij gaan een beroep op je doen. Wij vragen je vriend te worden van de stichting Jazz in Arnhem en de concerten te gaan sponsoren. Wij denken aan sponsorbedragen van € 50,00 of € 100,00 per jaar. Daar staat wel wat tegenover natuurlijk. Bij een sponsorbedrag van € 50,00 heb je toegang tot 3 concerten per concertseizoen als tegenprestatie en bij € 100,00 heb je 6 x toegang als tegenprestatie. Als regelmatige bezoeker sponsor je dus eigenlijk bij € 50,00 slechts € 5,00 en bij € 100,00 slechts € 10,00. Dat is weinig en wij zijn er mee geholpen.

Wij zoeken vrienden...

Wij hopen, dat veel jazzliefhebbers dit initiatief steunen zodat wij tot in lengte van dagen de concerten kunnen blijven organiseren. Vul daarom onderstaand formulier in. Nadat wij het bedrag hebben ontvangen bevestigen wij je deelname door een soort strippenkaart naar je op te sturen waarop we bij de kassa aanmerken welke concerten je bezocht hebt.

Word vriend van Jazz in Arnhem

Ik meld mij aan als sponsor van de concerten van Stichting Jazz in Arnhem voor het bedrag van:

JE GEGEVENS

De heerMevrouw
Ik betaal het bedrag vooraf aan het komende seizoen op bankrekening NL21INGB 0007 2204 19 t.n.v. Stichting Jazz in Arnhem. Ik krijg als vriend hiermee toegang tot drie (€ 50,-) of zes (€ 100,-) concerten van St. Jazz in Arnhem.
Ik ben hiermee akkoord